Didim Otomatik Kepenk Fiyatları

Didim Otomatik Kepenk Fiyatları

Didim Otomatik Kepenk Fiyatları

Didim Otomatik Kepenk Fiyatları Daha önce bahsedildiği gibi bütün elektrik motorlarının birbirine göre farklı üstünlükleri vardır. Senkron motorlarda da DC ve asenkron motorların sahip olduğu avantaj ve dezavantajlarının çoğu mevcuttur. Senkron motorlar incelendiğinde dört temel kategori göze çarpmaktadır: klasik senkron motorlar, relüktans motorlar, sürekli mıknatıslı motorlar ve hibrit motorlar. Literatürde yapılan yayınlara, başvurulan ve alınan patentlere bakıldığında senkron motorlar günümüzde en fazla çeşitliliğin görüldüğü gruptur. Rotorunda alan sargılarının bulunduğu klasik senkron motorlar boyutsal olarak büyüktür. Bu da fazla malzeme kullanımına ve dolayısıyla da ağırlık artışına neden olur. Bunun yanında alan sargılarındaki kayıplardan dolayı verimleri de düşüktür. Senkron relüktans motorların ise bazı yapısal avantajları olmasına rağmen kontrol karmaşıklığı, manyetik performansın düşük oluşu ve duyulabilir gürültü problemleri bu motorların seri üretimde yer alamamasının en önemli sebepleridir.

Didim Otomatik Kepenk Hibrit senkron motorlar ise çoğunlukla bilimsel çalışmalar ile literatürde karşımıza çıksa da, yapıları nedeniyle özel uygulamalar dışında (üretim zorluğu ve maliyetin yüksek oluşu nedeni ile) seri üretime geçme potansiyelleri düşüktür. Klasik senkron motorların rotorlarındaki alan sargıları sürekli mıknatıslarla değiştirilirse sürekli mıknatıslı senkron motorlar elde edilir. Sürekli mıknatıslı (SM) motorlar diğer senkron motor türlerinin avantajlarına sahip olmakla birlikte dezavantajlarını da avantaja çevirebilmektedir. Bu sayede endüstriyel uygulamalarda, savunma sanayinde, elektrikli taşıtlarda, havacılık ve uzay sektörü gibi birçok uygulamada kullanılmakta ve sahip olduğu avantajların yanında üretim kabiliyetinin artmasıyla da günümüzde çok sayıda firma tarafından seri üretimi yapılmaktadır. Senkron motorlar, endüklenen gerilim şekline göre sürekli mıknatıslı senkron motor veya fırçasız DC motor olmak üzere iki farklı kategoride sınıflandırılabilirler. Bu motorların rotor yapıları ise çok farklı çeşitlerde olabilir.


Otomatik Kepenk Didim dahili mıknatıslı motorlar da yüzeyden mıknatıslı motorlar ile aynı stator yapısına sahiptir. Dahili mıknatıslı motorlardaki fark ise mıknatısların rotor içerisine gömülmüş olmasıdır. Bu tür motorların rotor yapısının daha karmaşık olması bir dezavantaj olarak belirtilebilir.Didim Otomatik Kepenk Fiyatları En temel hali ile yüzeyden mıknatıslı ve dahili mıknatıslı motor yapıları gösterilse de farklı türlerine de sıkça rastlanılmaktadır. Yüksek enerjili NdFeB mıknatıslar sayesinde yüzeyden mıknatıslı senkron motorlar günümüzde birçok uygulamada sıkça kullanılmaktadır. Yapıları oldukça basit olan bu motorların rotor yapısını, saclardan 6 oluşan rotor nüveleri üzerine yapıştırılmış NdFeB mıknatıslar ve mil oluşturur. Stator yapıları ise AC asenkron motorlar ile benzerlik taşımaktadır.

Didim Kepenk DC motorun hız ve hız yönü kontrolünün gerçekleştirilebilmesi için, kullanıcıdan veya sistemden gelen referans hız ve yön bilgisinin kontrol edilmesi gerekir. Bundan dolayı, bilgi girişini kontrol etmek amacıyla kontrolör işlevini yapan mikro denetleyicinin girişleri kullanılabilir.

Aynı zamanda referans girişlerin gözlemlenmesi açısından bilgi ekranına ihtiyaç duyulur. Bu ihtiyacı karşılayabilmek için mikro denetleyici ile uyumlu çalışabilecek bir ekran ara yüzüne gerek duyulur. Bu çalışmada mikro denetleyiciyle paralel çalışan bir LCD ekran kullanılmıştır.

Otomatik Kepenk motor kontrolünde, kontrolör ve motor sürücü devresi birbirinden elektriksel olarak yalıtılmış olması gerekmektedir. Bu sayede, sürücü kısmında oluşabilecek bir arızadan dolayı kontrolör tarafının etkilenmesi önlenir. Ayrıca, IGBT ’lerin kapı (gate) girişlerine kontrol sinyali uygulanırken, H-köprü kıyıcı devresini oluşturan IGBT ’lerin sıfır noktaları birbirinden yalıtılmış olması gerekmektedir.

Didim Otomatik Kepenk Fiyatları

Otomatik Kepenk Didim Emiter uçları birbirine bağlı olan IGBT ’lerin sıfır noktaları aynıdır. Bu çalışmada her bir sıfır noktası için farklı bir kaynak oluşturularak ve kontrolörü bu kaynakların sıfır noktalarından ayırabilmek için Opto-Coupler ’lar kullanılmıştır.

Bu çalışmada, DC motorun basit yapılı ve akımı ile manyetik alanı arasındaki ilişkinin bağımsız olma özelliklerinden faydalanılarak, PIC mikro denetleyicisi yardımı ile motorun hız ve yön kontrolü gerçekleştirilmiştir. PIC mikro denetleyici her ne kadar sayısal sinyal işlemci (DSP) kadar hızlı işlem yapabilme kapasitesine sahip değilse de birçok özelliğe sahiptir. Bu nedenle, DC motor kontrolü gibi uygulamalarda kullanıldığında kontrol sisteminin maliyeti azaltılabilmektedir. PIC mikro denetleyicilerin, geleneksel mikroişlemcilere göre üstünlükleri oldukça fazladır. Mikroişlemci ile kontrol edilen bir sistemde, mikroişlemcinin yanı sıra RAM, ROM veya EPROM gibi hafızalar, I/O giriş çıkış birimi ve buna benzer birçok üniteler kullanılmak zorundadır. Bu sistemin tasarlanması ve yapımı zordur, ayrıca maliyeti de yüksektir. PIC mikro denetleyicilerin bir sistemi denetleyebilmesi için yalnızca bir mikro denetleyici ve osilatör devresi yeterlidir.

Otomatik Kepenk Fiyatları Didim Sistemde gerekli olan hafıza birimlerinin ve I/O birimlerinin mikro denetleyici içinde tüm devre halinde bulunması en önemli avantajlarındandır. PIC mikro denetleyicinin bu özelliklerinin yanı sıra fiyatının da ucuz olması, DC motor kontrolünde avantaj sağlamaktadır. DC makineler de indüksiyon ve senkron makineler gibi elektromekanik enerji dönüşümü için kullanılmaktadır. Bu makineler elektrik enerjisini mekanik enerjiye veya mekanik enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürürken Faraday Yasası gereği aşağıdaki iki elektromanyetik olay meydana gelmektedir: • Bir iletken manyetik alan içinde hareket etmesiyle iletkende gerilim indüklenir (Generatör Kuralı). • Akım taşıyan bir iletken manyetik alan içine konulduğunda iletkende mekanik bir güç oluşur (Motor Kuralı). Makinede elektrik enerjisi mekanik enerjiye veya mekanik enerjiyi elektrik enerjisine dönüşürken, bu iki etki eşzamanlı meydan gelir. Motor, manyetik alan içine yerleştirilmiş ve akım taşıyan iletkenlerden oluşan bir elektromekanik sistemdir. Bu durumda motorun her bir iletkeninde bir güç meydana gelir.

Didim Otomatik Kepenk

Eğer iletkenlerin konumu ve yapısı dönmeye uygun ise, bir elektromanyetik moment oluşur. Bu moment ile rotorun dönmesi sağlanır. Generatör çalışmada ise, iletkenler manyetik alan içerisinde döndürülür ve her bir iletkende gerilim indüklenir.

Didim Otomatik Kepenk Fiyatları ve Didim Otomatik Kepenk Modelleri için sizlerde hemen Aydın otomatik Kepenk Sistemleri olarak bize ulaşınız.

Didim Otomatik Kepenk Fiyatları
Didim Otomatik Kepenk Fiyatları

Didim Otomatik Kepenk Otomatik kepenk ve panjur sistemleri kullanıldığı mekana ferahlık ve güvenlik sunan özel üretim ürünlerdir. Belirtilen vitrin, kapı, pencere veya herhangi bir açıklığa uygulanabilir. Otomatik kepenk sistemleri ile otomatik panjur sistemleri aslında aynı sistemlerdir. Birkaç ufak farklılık dışında panjur sistemlerinin kepenk ile aynı olduğunu söylersek yanlış olmaz.

Firmamız monoblok panjur ve otomatik panjur sistemlerinin ve kepenk sistemlerinin üretici firması pozisyonundadır. Pek çok büyük ve küçük ölçekli projeyi başarıyla tamamlamış ve referanslarımız arasına eklemiş durumdayız. Türkiye’nin her yerinde hizmet vermekte olan Didim Otomatik Kepenk Fiyatları geniş bir teknik servis ağı bulunmaktadır.

Türkiye genelinde hizmet veren Didim Otomatik Kepenk Fiyatları modelleri üretimini yapmış olduğu ürünlerin teknik servis hizmetlerini de en kısa sürede gerçekleştirmektedir. Ürettiğimiz ürünlerin garanti süresince teknik desteklerini firmamız ücretsiz olarak karşılamaktadır.

Didim Otomatik Kepenk Tamiri

Didim Otomatik Kepenk Fiyatları kullanım yerlerine göre farklı ihtiyaçlara karşılık verebilir. Örneğin yerlerde güvenliği yüksek bir yer için çelik kepenk sistemleri kullanılırken, güvenlik ihtiyacı düşük (AVM içindeki mağazalar gibi) yerler için daha ekonomik olan alüminyum kepenkler tercih edilebilir. Eviniz veya ofisinizin camını kapatmak için otomatik panjur kullanılırken garaj kapınızın otomatik olmasını istediğinizde şayet seksiyonel garaj kapısı yapmak mümkün olmuyorsa çelik kepenk sistemleri veya alüminyum kepenk sistemleri ile garaj kapıları da oluşturulabilir.

Didim Kepenk Modelleri hızlı üretim ve hızlı sevkiyatın yanında profesyonel montaj ekibi ile tüm Türkiye’de bilinen bir marka pozisyonundadır.

Perakende satış haricinde bayilik ağı da gelişmiş olan firmamız ile otomasyon sektöründeki firmaların bayilik görüşmesi yapabileceğini hatırlatırız.

Didim Otomatik Kepenk Otomatik kepenk sistemlerinde müşterilerimizin dikkat edeceği, bazı hususlar bulunmaktadır. Otomatik kepenk sistemlerinde kullanılacak malzemeler saç, alüminyum, poliüretanlı galvaniz olmak üzere üç çeşide ayrılmaktadır. Poliüretanlı galvaniz otomatik kepenk sistemleri, güvenliğin ön planda tutulduğu elektronik eşya, kuyumcu, bankalar vb. iş yerlerinde kötü zihniyetli kişileri caydırmak ve güvenliği üst düzeye çıkarmak amacıyla tercih edilen ve önerilen sistemlerdir. Çağdaş tasarımı sayesinde güvenliğin yanı sıra estetiği de ön planda tutmaktadır. Bir çok renk seçeneği sayesinde uygulanacağı mekanlara kolaylıkla uyumluluk sağlayacaktır.

Aydın Otomatik Kepenk Sistemleri Birlikte çalışmak dileğiyle…

Bu gönderiyi paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir